Uw aankoopmakelaar in Wijk bij Duurstede

Professionele begeleiding tijdens de belangrijkste aankoop van uw leven

Het kopen van een huis is de grootste aankoop van uw leven en hierbij wilt u er zeker van zijn dat u de juiste beslissing maakt. Winvest Onroerend Goed is uw aankoopmakelaar in Wijk bij Duurstede en omstreken, wij behartigen de belangen van onze opdrachtgever en stellen deze altijd op de eerste plaats. Samen met de klant gaan wij opzoek naar de geschikte woning en doen wij tijdens de onderhandelingen ons uiterste best om voor u de beste prijs te krijgen. Wij zijn expert op dit gebied en wij weten welke vragen wij moeten stellen om ervoor te zorgen dat u geen miskoop begaat. 

  • Wilt u hulp bij het selecteren en aankopen van uw (eerste) droomhuis?
  • Heeft u behoefte aan een persoonlijke, actieve en professionele aankoopmakelaar?

Wij willen u hiermee graag van dienst zijn en samen met u de meest geschikte woning zoeken en aankopen.

Wat kunt u van onze aankoopbegeleiding verwachtenTeam van Winvest Onroerend Goed:


  •        Na een persoonlijk gesprek wordt uw woonbehoefte bepaald en uw financieringsmogelijkheden besproken.
  •        Volledig ontzorgt worden tijdens het aankoopproces
  •        Geselecteerde woningen vergelijken, marktwaarde  bepalen en recherche van de gewenste woning
  •        Wij doen de onderhandelingen en zorgen voor de beste prijs

 

De aankoopmakelaar van Winvest Onroerend Goed gaat samen met u in gesprek om uw woonbehoefte en financieringsmogelijkheden in kaart te brengen. Aan de hand van deze informatie kan er een gerichte zoekactie beginnen en gaan wij met u mee om een woning te bezichtigen. Wij zullen de woning zakelijk en zonder emotie waarderen, zodat u kunt kijken of dit de woning is die bij u past. Tijdens het onderhandelen zorgen wij ervoor dat u de beste prijs betaalt voor de woning die u wilt hebben. Niet alleen zorgen wij voor de juiste prijs, maar gaan wij ook onderzoeken of alle gegevens van de woning juist is. Wij gaan Kadastrale gegevens na en kijken of de erfgrenzen kloppen, kijken het bestemmingsplan na en zorgen dat de woning tijdens de oplevering leeg is en of er geen gebreken zijn.

Onze missie is om u te begeleiden en te onzien tijdens uw belangrijkste aankoop, zodat u zorgeloos kunt gaan wonen in uw nieuwe woning.

 Meer informatie?

Is uw interesse gewekt in onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op 0343-552299 of via de e-mail op info@winvestonroerendgoed.nl. Wij staan altijd voor u klaar!

Bent u benieuwd naar hoe onze klanten de aankoop begeleiding hebben ervaren? Klik dan HIER.