Taxatierapport

Waarvoor dient een taxatierapport?

Een taxatierapport is nodig voor de financiering van de aankoop van een woning, een verbouwing of het oversluiten van uw hypotheek. Belangrijke zaken waarbij u als klant op de inhoud van een taxatierapport moet kunnen vertrouwen.

Daarnaast willen ook geldverstrekkers in het kader van fraudepreventie beschikken over taxatierapporten waar ze op kunnen bouwen. Winvest Onroerend Goed is aangesloten bij het Nederlands Woning en Waarde Instituut (NWWI) en als Register Makelaar-Taxateur geregistreerd bij Stichting Certificering voor Makelaars (SCVM) en bij het Nederlands register vastgoed taxateurs (NRVT).

Bij de waardering van onroerende zaken zijn precisie en marktkennis van groot belang. Wij verrichten taxaties voor diverse opdrachtgevers: van particulieren tot en met diverse financieringsinstellingen en banken. 

Wat kost een taxatierapport? 

Heeft u snel en voordelig een deskundig en gevalideerd taxatierapport nodig?

Een taxateur van Winvest Onroerend Goed taxeert vanaf € 450,00 inclusief NWWI-validatie, kadastrale leges en btw.

Belt u gerust voor het maken van een afspraak. We staan u graag te woord om samen met u de mogelijkheden en voordelen van onze service te bespreken.

Heeft u een taxatiarapport voor een woning in Utrecht nodig? Vraag dan hier uw taxattierapport in Utrecht aan. 

Wat wij u bieden

Na uw opdracht wordt nog dezelfde dag een taxatieafspraak gemaakt. Binnen vier werkdagen na de opname ontvangt u het full colour rapport; tevens is het rapport door u en de financieringsinstelling en/of de bank digitaal te raadplegen.

Uw rapport wordt geheel opgemaakt conform het model financiering woonruimte april 2018 vastgesteld en beheerd door NRVT in samenwerking met  CHF, NVM, VastgoedPRO, VBO Makelaar en Waarborgfonds Eigen Woningen.

Bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? Belt u ons gerust voor een vrijblijvende waardebepaling.

Ook voor een taxatierapport met de marktwaarde na verbouwing of voor de successierechten en/of de economische waarde van uw woning kunt u bij ons terecht.

Winvest : 'wij investeren in onze klanten!'