Een woning huren of verhuren

Ook voor de verhuur van uw woning kunt u bij ons terecht. Wij verhuren elke woning op basis van de Algemene Voorwaarden Particuliere woonruimte (ROZ-model woonruimte).

Uw pand goed verhuurd

Bij het verhuren van uw woning komt nogal wat kijken. Zeker omdat regelgeving voor verhuur regelmatig wijzigt. En wat is een goede maar reële huurprijs?

De makelaar van Winvest onroerend goed kent de markt en adviseert u wat een geschikte huurprijs is. Het uitgebreide VBO-netwerk en de website spelen een belangrijke rol bij het vinden van een betrouwbare huurder. Maar een advertentie in een regionale of lokale krant kan bijvoorbeeld ook worden ingezet om tot resultaat te komen.

Wij verzorgen de bezichtigingen en de benodigde informatie zodat de huurder snel tot een beslissing kan komen. En is die beslissing positief, dan stellen wij een gedegen huurcontract op met duidelijke afspraken, zodat ook het vervolgtraject naar tevredenheid verloopt en u als verhuurder er zo min mogelijk omkijken naar heeft.

Wij selecteren uitsluitend passende huurders na controle door middel van een huur validatie-check welke zekerheid en waarborg biedt voor u als verhuurder. 

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.                      

 

Winvest "wij investeren in onze klanten."